Makita XGT 40 V

                     MAKITA MAAKT DE TOEKOMST DRAADLOOS MET DE NIEUWE XGT®-reeks.

 Ondanks hun gelijkenis met de 18 V LXT-batterijen zijn de XGT-accu’s een geheel nieuw systeem. De XGT-reeks vervolledigt het bewezen LXT-assortiment in een aantal veeleisende toepassingen, wat een ongekende onafhankelijkheid van klassieke stroombronnen biedt.

Na de eerste lancering op de Japanse markt is de start van de verkoop in Europa in 2020 gepland. Het XGT-platform zal LXT niet vervangen maar zal een extra optie zijn voor de zwaarste toepassingen in de bouw-, tuin & park- en industriële sector.

                                                                        
 Voordelen van XGT:

  • Krachtig – XGT-accu’s zijn ontworpen voor toepassingen die een bijzonder hoog vermogen eisen.De accu’s zelf blijven compact en laden razendsnel op.

 

  • Toekomstgericht – Met de machines uit de XGT- en LXT-reeks kunt u elke taak aan.Makita blijft de twee platformen naast elkaar ontwikkelen zodat u altijd over het juiste gereedschap beschikt.

 

  • Intelligent – De XGT-reeks maakt gebruik van digitale communicatie tussen het gereedschap en de batterij.Geïntegreerde schokdempers en versterkte contacten garanderen een maximale schokbestendigheid.

 

  • Betrouwbaar – Op gereedschap moet u kunnen rekenen zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

    Betrouwbare machines zijn een must voor alle professionele toepassingen, zeker voor veeleisende industriële toepassingen.

    XGT-accu’s zijn uitgerust met verbeterde bescherming tegen stof en spatten.

Op het moment van schrijven zijn volgende toestellen leverbaar:

Slagschroevendraaier

Boor-schroefmachine

Boorhamer

Reciprozaag  (JR001)

Slijpschijf

 
 Link : Makita XGT Site